Tigla ceramica,tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla zincata, dulgherie,preturi tigla ceramica ,preturi tigla metalica, montatori tel.076-808-4477, 076-801-1455.

ianuarie 2014 | Acoperisuri de calitate: Servicii | Autor: Stefan

Example right-aligned image

Acoperisul de calitate se face cu materiale de calitate StefanMeserias in acoperisuri de calitate, a free website template by Executam pergole deosebite,foisoare.. Montam tabla zincata,de cupru,de zinc,pe laizane si in solzi!

Daca acoperisul dumneavoastra trebue schimbat sau daca trebue sa va faceti un acoperis nou eu spun sa luati in calcul tigla ceramica mai intai si daca structura de rezistenta va permite si daca situatia financiara va permite eu cred ca nu gresiti daca acoperiti constructia dumneavoastra cu tigla ceramica,are toate calitatile bune pentru un acoperis de calitate superioara inclusi design deosebit.

Calitatile tiglei ceramice si tigla turnata din beton.

Tigla ceramica este cel mai bun sistem de invelitoare: Nu are emisii poluante,asigura o impermeabilitate buna.

Calitatile tiglei ceramice
nu are emisii poluante;
asigura o aerisire buna;
permite evacuarea vaporilor de apa;
are o durata de viata de pâna la 150 de ani.
Montarea acestui tip de tigla este realizata pe sipci orizontale, iar datorita greutatii ei (pâna la 5 kg/bucata), capacitatea portanta a sarpantei trebuie sa fie mare. Un alt avantaj este evacuarea buna a apei de ploaie si zapezii, datorita asperitatilor de pe suprafata materialului.
E bine sa stiti ca tiglele cu forme diferite nu sunt compatibile si nu pot fi combinate. Tocmai de aceea, va recomandam sa va pastrati un stoc de tigle pentru viitoarele reparatii.
Nu neglijati nici accesoriile, respectiv tiglele de coama (muchie), elementele de aerisire sau cele de fixare.
Sistemele de strapungere a acoperisului asigura solutii pentru trecerea antenei, tubulaturii de aerisire a bucatariei sau grupului sanitar.
Gama variata de modele si culori în care puteti gasi pe piatatiglele ceramice, poate satisface si cele mai exigente pretentii, oferind locuintei dumneavoastra un aspect placut care sa va reprezinte.
Garantie montaj acoperisuri tigla ceramica
Asiguram garantie pentru montajul acoperisurilor din tigla ceramica pe o perioada cuprinsa intre 3 si 5 ani diferenta fiind data de calitatea materialelor.
Acoperisul este cel mai important la o constructie fie noua sau veche, daca nu aveti acopersisul cum trebuie, atunci aveti foarte multe neplaceri din pricina lui.
Cand va ganditi sa faceti un acoperis nou sau sa-l schimbati pe cel vechi trebuie sa alocati o suma importanta de bani pentru realizarea lui, si atunci trebuie sa faceti un acoperis de calitate, si cu un design placut.
Din aceasta cauza va recomandam sa apelati la specialistii nostri in acoperisuri din timp; inainte de a procura materialele, pentru ca o sa cumparati ce nu trebuie sau de proasta calitate si nu poti face treaba buna cu materiale de proasta calitate.
Montajul trebuie facut de meseriasi vechi profesionisti nu de cei care au lucrat o luna cu noi ca necalificati si se dau mari meseriasi, si lucreaza si cu un pret mai mic, dar calitatea montajului este jalnica.
Nu poti fi meserias peste noapte, dati mai putin la montaj dar primesti mai putin la calitate, strica materiale mai multe decat trebuie deci pierderi mai mari prin , urmare castigati o data si pierdeti de mai multe ori.
Nici nu vrem sa ne gandim cum va simtiti cand ati facut un acoperis nou si curge peste tot si incepeti cu ligheane sau sticle de plastic taiate sa le amplasati prin pod sa acumulati apa dar ce faceti cu astereala cu capriorii care putrezesc, evident o sa apelati la noi dar as vrea sa va ganditi si la noi cat este de greu sa carpesti dupa un carpaci, un meserias parat.
Multi clienti merg la un magazin de materiale de constructii si cumpara materiale pentru acoperis, cerand ajutorul vanzatorului, mare greseala, vanzatorul stie sa vanda , dar nu stie cat sunt de bune materialele care le vinde, daca se potrivesc, cate trebuie,etc.
Sunt firme care produc materiale de proasta calitate si dau spaga la sefii de la supermarchet ca sa vanda produsele,