Tigla ceramica,tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla zincata, dulgherie,cherestea,(grinzi,capriori,scandura,sipca)cosuri de fum, montaj profesional, tel.076-808-4477, 076-801-1455.

Calitatea materialelor si a montajului ne intereseaza cel mai mult. Meseriasi | Autor: Stefan specialist in acoperisuri de orice tip:tel.0768084477,0768011455

Cosuri de fum vindem si montam profesional,tel.076-808-4477, 076-801-1455


Aici o fotografie cu tigla Aici o fotografie cu tigla

-Cosuri de fum fabricate din tuf vulcanic natural

La sistemul Vulcan cosul de fum partea care se vede peste acoperis este realizata din materiale prefabricate cu aspect de caramida traditional(caramida aparenta)
-Vindem si montam cosuri de fum din tuf vulcanic natural ce prezinta o izolare termica foarte buna si greutate redusa.
-Instalarea in cel mai scurt timp posibil.
-Aplicam o izolatie suplimentara cu vata minerala.
-Datorita tehnologiei avansate cosul de fum prezinta o stabilitate verticala foarte buna si o rezistenta sporita in timp.
-Vindem chitul complet de instalare dupa cerintele clientului.
-La cererea clientului putem monta si o ghena de ventilare suplimentara.
-Vindem si montam toate accesoriile facute din materiale de cea mai buna calitate si cu un design deosebit.
-Tot sistemul este marcat cu sigla CE
-Eliberam certificat de garantie scris.

Montajul tiglei ceramice sau turnata,se face numai de meseriasi de calitate meseriasi care au realizat multe acoperisuri la viata lor,si au in spate multi ani de meserie Stefan. Orice meserie are niste fineturi,un meserias se formeaza in multi ani de meserie!
Oricine poate sa puna tigla una peste alta dar calitatea devine jalnica si daca apelati la noi nici nu va imaginati cat de greu este sa repari dupa necalificati.
Mail direct clik aici Tigla ceramica este de multe culori si modele si prin urmare nu se potrivesc intre ele,in plus accesoriile sunt diferite si nu au nici o compatibilitate intre ele.
-Mai multe informatii despre tigla ceramica folositi linkul de mai jos.

Vindem cherestea din stoc si la comanda orice dimensiune si forme atat scandura cat si grinzi,dulapi,capriori,lambriu,parchet scari din lemn,etc

Citeste mai mult »

Tigla metalica,0768084477, 0768011455

Tigla metalica montaj si vanzare | Preturi: Calitatile tiglei metalice | Autor: Stefan

aici este o fotografie aici este o fotografie

Tigla metalica este confectionata din otel de calitate,acoperit cu un strat de zinc apoi cu un strat de grund,polimeri,vopsea doua straturi .
-Tigla metalica Este presata in forma de tigla in Romania indiferent de firma .Tabla plana si gata vopsita la culoare vine de la Arcelor Mital cu dimensiuni 1,25.m si lungime 1000.m
-Se baga sulul de tabla cu stivuitorul la masina de presat tigla metalica care ai da forma de tigla sau la masina de presat coame iar restul de accesorii se fac la abkant manual.
Sistemul pluvial se face la o alta masina care foloseste tabla mai groasa si vopsita pe ambele parti .Stefan,tel.076-808-4477.

Comercializam orice tip de tigla metalica si toate accesoriile necesare unui acoperis de calitate,cu certificat de garantie si la pret de producator,si montam profesional orice acoperis la orice forma si dimensiune.cu garantie 5 ani la montaj.

Citeste mai mult despre tigla aralex »

Aici este o fotografie cu tigla metalica

Sindrila bituminoasa,tel.076-808-4477 ,076-801-1455

ianuarie 2014 | Categorie: Acoperisuri bune | Autor: Stefan

Aici o fotografie cu tigla

Sindrila bituminoasa este confectionata din fibra de sticla impregnata in bitum si cu granule abrazive impregnate pe partea exterioara Sindrila bituminoasa – denumirea conventionala a placilor multistructurale bituminose (lungimea 900-1000 mm, latimea 300-420 mm), figurate pe o singura margine. De obicei o asemenea placa imita 3-4 tigle si poate avea forme diverse (hexagon, dreptunghi, sinusoida etc). În prezent este unul dintre cele mai populare materiale pentru acoperisuri în lume. Include în sine cele mai optime calitati: fiabilitate, imagine estetica si pret accesibil. Sindrila bituminoasa, dupa componente utilizate si structura se aseamana mult cu materialele de hidroizolare în rulouri, însa sînt mai durabile, deoarece deformatiile materialului se localizeaza în placi aparte si nu se acumuleaza de-a lungul pînzei. Structura sindrilei bituminoase Sindrila bituminoasa consta din cîteva straturi: granule de bazalt - pe lînga functia de protectie împotriva razelor ultra-violet a stratului de bitum mai dau si culoarea sindrilei, care este foarte durabila în timp; baza – pînza sau tesatura din fibra de sticla, bitum modificat/oxidat de calitate înalta; stratul autoadeziv - adeziv be baza de cauciuc si bitum care asigura adesiunea placilor de sindrila bituminoasa si asigura ermecitatea acoperisului; pelicula de protectie – hîrtie siliconizata, care protejeaza pîna la montare stratul autoadeziv. La montare se înlatura. Sindrila bituminoasa asigura o hidroizolare calitativa pe acoperisuri de orice forma sau complicitate si poate fi utilizata chiar si la cupole. Se monteaza usor în jonctiuni si, chiar fiind utilizata la acoperisuri complicate ca forma, cu multe pante – rabatul este foarte mic. Sindrila bituminoasa poate fi utilizata pe acoperisuri cu panta de la 12 grade si pîna la suprefete verticale. Gama larga de forme si culori a sindrilei bituminoase permite ca, practic, oricare doritor sa-si gaseasca sindrila pe gustul lui. Sindrila bituminoasa are masa redusa, ceea ce permite de a face economie de bani din contul sistemei de capriori (sarpante), este un bun izolator acustic (stinge zgomotul vîntului si a ploii), rezistenta la ger, coroziune, nu putrezeste. La deformarea cladirii si salturi de temperatura, chiar si în locurile de jonctiune îsi pastreaza calitatie de hidroizolare. Acoperisul sin sindrila bituminoasa nu necesita o îngrijire aparte. Chiar si în cazurile cînd este necesara repararea acoperisului se schimba doar placile deteriorate si nu întreg acoperisul. Un acoperis din sindrila bituminoasa, ca si oricare alt tip de acoperis, în afara de sindrila propriu-zisa mai necesita un sir de accesorii. Consultantii nostri va vor ajuta la alegerea tipului si culoriisindrilei bituminoase, la calcularea cantitatii necesare de sindrila precum si a accesoriilor necesare pentru acoperisul dumneavoastra, reiesind din necesitatile, particularitatile acoperisului, calitatile materialului si pret. Tel:0768084477,0768011455 vezi detalii.

Citeste mai mult »

Aici este o poza cu sindrila bituminoasa

Tabla zincata faltuita,tel.076-808-4477, 076-801-1455

ianuarie 2014| Categorie: Acoperisuri | Autor: Stefan

image


Acoperisurile din tabla zincata fiind cele mai recomandate pentru cladirile saud casele cu personalitate, astfel acest tip de acoperisuri le confera acestora un aer deosebit.
Profesionistii nostri putand sa execute orice tip de acoperis din tabla zincata, indiferent de marimea pantei sau daca aceasta nu exista.
Un acoperis din tabla faltuita va oferi un aspect contemporan si unic pentru orice stil arhitectural, acesta putandu-se plia perfect, indiferent de stilul arhitectural folosit.
Tabla faltuita fiind cea mai veche metoda utilizata in domeniul constructiilor, inspecial pentru acoperisuri, aduce astazi o solutie cu totul moderna pentru orice tip de constructii,
fie acestea cladiri de patrimoniu, show-room-uri, muzee, biserici, magazine, pensiuni, hoteluri, cabane, cladiri de birouri, cladiri rezidentiale (blocuri mansardate, vile, case), etc.
Tabla faltuita fiind realizata din otel zincat la cald si mai apoi vopsit are o serie de avantaje printre acestea se numara si: rezistenta impotriva vanturilor puternice, durabilitate, lucrabilitate si protectie la infiltratii. acoperisuri ieftine.ro.

Citeste mai mult »

Aici este o poza cu solzi

Dulgherie si orice constructie din lemn,foisoare,pergole,tel.076-808-4477

ianuarie 2014 | Categorie: Tigla | Autor: Stefan

image image

Vindem material lemnos pentru acoperisuri la orice dimensiune fara programare.
-Montam acoperisuri de orice tip precum si foisoare,pergole,etc.

Dulgheria sunt toate lucrarile din lemn pentru constructia cladirilor. Lucrarile de dulgherie se impart in 2 categorii:
1. Provizoriu, insemnand elemente de constructie: schelete, elemente de sprijinire a sapaturilor, cofraje, etc.
2. Definitive cele care raman permanente in constructia respectivei cladiri: acoperisuri, schelete de rezistenta, pereti etc.
Dulgherul fiind unul dintre principalii muncitori pe un santier in constructie, elementele de dulgherie au un rol important.
Concepem si executam lucrari de dulgherie, ca: scari interioare, pergole, structura din lemn mansarde, acoperisuri.
Deasemenea mai construim si casute din lemn, si tot ce tine de exteriorul casei dumneavoastra.
Pentru cerere de oferta si pentru informatii despre serviciile pe care le prestam ne puteti contacta utilizand numarul de telefon 076-808-4477 sau pagina de Contact a site-ului. acoperisuri ieftine.

Citeste mai mult »

Aici este o fotografie cu dulgherie

Ferestre de mansarda velux,fakro,roto,roof line,tel.076-808-4477

Tigla metalica | Montaj si vanzare pentru un acoperis complet: Sindrila bituminoasa | Autor: Stefan

Aici este o fotografie Aici este o fotografie


Ferestrele de mansarda sunt o neceritate la cladirile nou construite. Ferestrele de mansarda fiind cele care aduc noi posibiltati în arhitectura moderna, podurile neamenajate se pot transforma usor în spatii functionale: camere pentru copii, studiouri, birouri sau dormitoare. Avem multe variante în constructia ferestrelor de mansarda, special concepute pentru garantarea sigurantei si confortului dumneavoastra. Firma noastra comercializeaza ferestre de mansarda Velux, de tip Fakro care se remarca printr-o calitate superioara, care este accentuata de o mare varietate a solutiilor tehnice si un pret accesibil.
Ferestre cu articulare mediana (FT) sunt ferestre recomandate pentru toate tipurile de mansarda si sunt realizate din lemn de pin.
Aceste ferestre se impart in 3 variante:
1. ferestre PLUS (FTP), care au un un strat suplimentar de lac, o clapeta modificata, un maner cu design imbunatatit si mai multe garnituri decat restul;
2. ferestre STANDARD (FTS);
3. ferestre PLUS WHITE (FTP-W), care au 4 straturi de lac, 2 dintre ele fiind de lac poliuretanic de culoare alba, acesta conferandu-le o rezistenta mai mare la umezeala.
Ferestre cu dubla articulare (FPP) sunt acele ferestre de mansarda care au un mecanism cu 2 functii, asigurand astfel deschiderea cercevelei in 2 moduri:
1.cu articulatia mediana sau cu cea superioara. Articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180 grade, iar cea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0 si 35 grade. Acesta este un sistem inovativ si modern de balamale ce garanteaza o stabilitate deplina a cercevelei atat la deschiderea prin articularea mediana cat si prin cea cu articularea superioara.
Ferestre atic (FL) sunt acele ferestre de mansarda care se combina cu ferestrele montate in planul acoperisului, cu panta cuprinsa intre 20 si 55 grade si se monteaza in planul vertical al mansardei. Astfel se mareste considerabil campul vizual si se asigura mai multa lumina, ele fiind fabricate in varianta articulata si fixa.
Ferestre de acces pe acoperis (FW) sunt pentru acele acoperisuri cu panta intre 15 si 55 grade. FW-urile termoizolante sunt recomandate pentru acele mansarde care sunt sau vor fi locuite, imbinand avantajele ferestrei de mansarda cu cele ale ferestrei de serviciu, acestea fiind disponibile in 2 variante, cu deschidere la stanga sau la dreapta.
Ferestre de acces pe acoperis cu rama de etansare inclusa (WS, WG) sunt acele ferestre care au partea transparenta conceputa din policarbonat (rezistent la actiunea razelor UV si intemperii) sau rezistente la grindina cand este voba de varianta cu geamuri securizate. Acestea din urma fiind destinate numai pentru spatiile nelocuibile, rama de etansare fiind inclusa in componenta ferestrei. Ferestre de mansarda din PVC (PT) sunt acele ferestre construite din profile din PVC albe, intarite cu profile U din otel, de tip multi-cameral. ele fiind acele ferestre special concepute pentru spatiile cu nivel de umiditate ridicat (piscine, bai, bucatarii), fiindca materialul din care sunt concepute nu absoarbe umezeala si este foarte rezistent la coroziune.
Pentru toate tipurile de ferestre de mansarda, exista o gama larga de accesorii:
A. accesorii exterioare:
1. Rame de etansare, pentru ferestrele atic, ferestrele cu articulare mediana si cele cu dubla articulare 2. Rulouri exterioare, pentru ferestre.
B.accesorii interioare:
1. Jaluzele cu ghidare laterala;
2. Rulouri din diferite tipuri de materiale, inclusiv varianta electrica
3.Plase contra tantarilor.
C. accesorii pentru operare manuala (tije fixe si telescopice), sisteme electrice de actionare.Dulgherie.

Citeste mai mult »

Aici o fotografie cu ferestre de mansarda

Suntem pregatiti sa facem lucru de calitate,asa am fost educat si pregatit de pe timpul comunismului,noi am lucrat la trustul de constructii Carpati,unde am executat lucrari de o calitate superioara cum este acoperisul prezidential cotroceni,Biblioteca nationala din piata constitutiei, Ambasade,consulate,etc.

Nota: Lucram numai de calitate clientii care vor sa puna pe acoperis tabla amestecata cu carton,linoleum rog sa se abtina ,noi lucram numai calitate si fara economie la materiale -Nu executam acoperisuri cu materiale de slaba calitate in favoarea pretului mic,cu alte cuvinte nu ne carpim. "Ori facem de calitate ori nu facem " Stefan,tel.076-808-4477.