Tigla ceramica,tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla zincata, dulgherie,preturi tigla ceramica ,preturi tigla metalica, montatori tel.076-808-4477, 076-801-1455.

Example right-aligned image

Am inceput sa lucram in particular acoperisuri cu tigla ceramica, tabla zincata dulgherie , dupa revolutie mai exact in anul 1991 in vara,iar din anul 1979 si pana in anul 1991 am lucrat la trustul de constructii Carpati unde am lucrat acoperisuri de calitate superioara cum este palatul prezidential cotroceni,Vila foisorul din Sinaia , Izvorul din predeal,cabana cerbul din predeal, muzeul de arta din Bucuresti,si mai multe restaurante din Neptun Olimp.
Din anul 1991 am lucrat particular pentru persoana fizice dar si firme particulare unde am executat tot ce inseamna invelitori,cu tabla zincata pe laizane, in solzi,iar din anul 1993 cand a aprut sindrila bituminoasa am montat sindrila bituminoasa si ferestre de mansarda velux apoi si fakro, si mai tarziu si roof line.
Ulterior a aparut tigla metalica si am inceput sa montam tigla metalica, si din experienta vreau sa va spun ca motajul tiglei metalice nu este greu dar are unele situatii in care daca nu esti meserias practic distrugi tabla si sunt situatii in care trebue invelit un cos de exemplu, un cos de fum nu se incheie cu tigla metalica deci acolo trebue meserie altfel sunt foarte multe probleme dar si la lucarne si multe alte locuri.
Am format echipe de meseriasi foarte bine pregatite atat in dulgherie cat si in montajul sistemelor de invelitoare pentru a realiza cele mai pretentioase si grele acoperisuri.
In ce priveste dulgheria sunt atat de multi meseriasi parati incat nu prea mai gasesti meserie.Practic nu se mai cherteaza nimic la dulgherie acoperis.
Si o sa va dau cateva exemple: cosoroaba trebue chertata de doua ori si jumatate din grosimea cusacului.
Penele trebuie chertate de doua ori si jumatate grosimea cusacului.
Capriorii trebuie chertati astfel incat fiecare caprior sa stea ca pe un scaun mai exact pe o suprafata orizontala si nu pe coltul cosoroabei.
-Cpriorii trebue montati in linie si chertati intre ei pentru ca la montajul sistemelor de invelitoare daca capriorii nu sunt in linie, atunci apar probleme la montajul sipcilor pentru tigla metalica sau ceramica. Aceste sipci se monteaza pe caprior iar daca capriorul este intrerupt si nu respecta aceeasi linie atunci sipca pentru tigla vine montata doar in scandure si prin urmare scade dramatic siguranta la vant a sistemului de invelitoare.Avand in vedere ca intre sipca si scandura avem montata o membrana care nu mai permite sa vezi unde se mai afla capriorul atunci montajul sipcii nu se mai poate face in caprior.
Mentionez ca sipca trebue montata cu cuie de 10 cm astfel ramaneti fara tigla metalica la vant puternic.Si va explic de ce avem doua sipci una verticala si una orizontala pe care se prinde tigla metalica. Deci o sipca are 2,5.cm+ inca una de 2,5.cm+ scandura inca 2,5.cm=7,5.cm iar inca 2,5.cm intra in caprior.Daca capriorul nu este unde trebuie atunci tigla metalica se prinde doar in scandura si prin urmare se poate desprinde la vant puternic.
Din 1991 si pana azi am realizat mai multe acoperisuri complicate pe rotund si torsionate cu pante foarte abrupte adica de 80 grade. Biserici si altele.
Am deprins cele mai ascunse fineturi in materie de acoperisuri,!

Am infiintat firma si am pus la dispozitie clientilor toate materialele necesare unui acoperis complet.
Noi nu va punem pe drumuri practic; va aprovizionam la pret de producator sau dealer si toate materialele vin cu factura si garantie.
Tot ce trebue sa faceti este sa ne contactati la numerele de telefon 076-808-4477, 076-801-1455, si sa ne comunicati adresa si noi ne ocupam de tot.

Comercializam tigla ceramica de orice tip,orice firma cu toate accesoriile necesare,tigla metalica sau tabla tip tigla cum spun unii sau lindab desi lindab este o firma cu toate accesoriile necesare,tabla zincata,sindrila bituminoasa,si toata partea de lemn pentru dulgherie indiferent de lungime practic avem pe stoc lungimi de cusac la 11ml-12.ml

Aici este o fotografie Aici este o fotografie Aici este o fotografie Aici este o fotografie