Tigla ceramica,tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla zincata, dulgherie,preturi tigla ceramica ,preturi tigla metalica, montatori tel.076-808-4477, 076-801-1455.

ianuarie 2014 | Acoperisuri de calitate: Servicii | Autor: Stefan

Example right-aligned image

Acoperisurl de calitate se face cu materiale de calitate Stefan Meserias in acoperisuri de calitate, Dulgherie case din lemn,pergole foisoare,etc. Executam pergole deosebite,foisoare.. Montam tabla zincata,de cupru,de zinc,pe laizane si in solzi!
Multi vad putini cunosc si tot asa dar daca vrei calitate suna expertii in acoperisuri care numai asta au facut si numai acoperisuri fac in continuarie.

Vindem cherestea din stoc si la comanda atat scandura cat si grinzi, capriori,dulapi,lambriuri,etc

Citeste mai mult »

Dulgheria este ansamblul lucrarilor din lemn,acoperisuri,cofraje,etc.

Executam lucrari de dulgfherie profesional atat acoperisuri cat si case din lemn, pergole,foisoare,precum si orice constructie din lemn

Montajul unui acoperis inseamna profesionalism,experienta,dotare,cunostinte despre materiale si multe altele. "Experienta noastra este calitatea voastra".

Un meserias adevarat se apuca de treaba imediat ce sa uitat pe planuri sau dupa ce a discutat cu beneficiarul constructiei si se vade imediat ce sa apucat de treaba..

Nu facem lucru de proasta calitate in favoarea materialelor ieftine si de proasta calitate.!

Nota: Zilnic vad acoperisuri facute prost si foarte prost,ba chiar unele unde suntem chemati sa montam sistemul de invelitoare am refuzat montajul din cauza structurii de rezistenta a acoperisului care era forte prost montat si exista riscul sa se prabuseasca cu noi la montaj .Este indicat sa apelati la noi la constructia acoperisului inclusiv la dulgherie deoarece noi tinem cont de niste repere,cote de rezistenta pentru acoperis in functie de sistemul de invelitoare.
Exemplu-Daca vreti sa montati tigla ceramica trebue sa tineti cont de greutatea acesteia care poate ajunge la o greutate de 12 tone pe care o montati peste structura de rezistenta a acoperisului dar si de lungimea randurilor de tigla,se fac unele probe .
Am avut acoperis care am inceput montajul tiglei ceramice si seara la 22 ma sunat clientul ca pleaca acoperisul la vale . A doua zi a trebuit sa ne oprim din montaj la tigla ceramica si sa ne apucam de consolidat structura de rezistenta,dar tineti cont este mai usor si mai rezistent sa facem acoperisul profesional de la zero decat sa consolidam dupa altii care fac de toate ,toarna betoane si fac si acoperisuri.


Example right-aligned image Example right-aligned image