Tigla ceramica,tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla zincata, dulgherie,preturi tigla ceramica ,preturi tigla metalica, montatori tel.076-808-4477, 076-801-1455.

ianuarie 2014 | Acoperisuri de calitate: Servicii | Autor: Stefan

Aici este o fotografie Aici este o fotografie

Acoperisurl de calitate se face cu materiale de calitate StefanMeserias in acoperisuri de calitate, a free website template by Executam pergole deosebite,foisoare.. Montam tabla zincata,de cupru,de zinc,pe laizane si in solzi!

Citeste mai mult »

Instructiuni montaj tigla metalica (tabla acoperis)

ianuarie 2014| Categorie: Acoperisuri tigla metalica | Autor: Stefan, 0768084477

In copmonenta montajului la tigla metalica intra urmatoarele materiale:
-Sistem pluvial adica jgheaburi, racord jgheab burlan, capace de jgheab, carlige de jgheab, coltare de jgheab exterior si interior, burlane, bratari burlan, cot burlan, dibluri.
-In montajul tiglei metalice sunt urmatoarele materiale:
-Sort de jgheab,Tigla metalica, frontoane,coame, suruburi,cornier de margine,cornier de calcan,FRI.
-Pentrru un montaj complet al tiglei metalice mai avem nevoie de folie anticondens si sipca cu cuiele aferente.
-Se pregateste acoperisul, daca pasia nu este montata se monteaza pasia se matura acoperisuul apoi se monteaza la marginea acoperisului sipci cu o lungime de aproximativ 15 cm peste astereala in dreptul fiecarui caprior .
-Peste aceste sipci se monteaza trei sipci pe lungimea acoperisului una langa cealalta adica lipite intre ele.
-Peste aceste sipci se monteaza carligele de jgheab, apoi jgheabul cu tot ce trebue si cu pantele aferente spre burlan astfel incat apa sa nu stea in jgheab dar nici panta sa nu fie foarte mare ca se vade urat de jos,practic se vede jgheabul foarte stramb.
-Se monteaza sortul de jgheab
-Se monteaza folia anticondens (mentionez ca folia anticondens trebue sa treaca peste sortul de jgheab astfel incat condensul care se formeaza sub tabla sa fie condus in jgheab si nu pe pasie asa cum se duce in cazul in care folia anticondens nu se monteaza peste sortul de jgheab.
- Se monteaza sipcile verticale peste folie dar in dreptul fiecarui caprior astfel incat cuiele de la sipca sa intre si in caprior atat la sipcile verticale cat si la cele orizontale pentru o mai mare rezistenta la vant si vijelii.
-Se monteaza tigla metalica sau tabla acoperis cum mai spun unii astfel incat sa prezinte o linie dreapta si la o distanta egala fata de marginea acoperisului
-Mentionez ca nervura de la tigla metalica trebue sa fie in partea de sus a sipcii in acest caz suruburile de la tigla metalica sunt introduse exact acolo unde trebue si este mai putin probabil sa se greseasca (daca suruburile nu sunt date in sica va curge apa pe langa surub pentru ca garnitura nu mai este stransa de sipca.
-Se monteaza frontoanele
-Se monteaza coamele

Stefan tel.076-808-4477, 076-801-1455.

Aici este o fotografie Aici este o fotografie

Montam orice sistem de invelitoare oriunde in Romania!

Nota: Nu va recomand sa montati tigla metalica cu nepriceputi pentru ca stricati multe materiale si in plus nu veti avea un acoperis de calitate , personal va recomand sa apelati la noi si asa mergeti la sigur, iar profesionalismul nostru insemna calitatea acoperisului dumnevoastra. Stefan telefon 076-808-4477, 076-801-1455.