Tigla ceramica,tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla zincata, dulgherie,preturi tigla ceramica ,preturi tigla metalica, montatori tel.076-808-4477, 076-801-1455.

ianuarie 2014 | Acoperisuri de calitate: Servicii | Autor: Stefan

Example right-aligned image

Acoperisurl de calitate se face cu materiale de calitate Stefan,
Meserias in acoperisuri de calitate
, Avem mai multe echipe de montatori de tigla ceramica de orice tip:tondach,Bramac,Siceram,Creaton,ETC.
Executam pergole deosebite,foisoare.
.
Montam tabla zincata,de cupru,de zinc,pe laizane si in solzi!Deorece calitatea acoperisului dvs. depinde de meseriasi,si de materialele folosite la realizarea lui trebue acordata atentie maxima alegerii materialelor dar si a meseriasilor.Este destul de jenant sa dai o suma importanta de bani si la urma sa te umpli de nervi ca-ti ploua in casa.

"Read more" »

Aici gasiti montatori de tigla ceramica,tigla metalica,sindrila bituminoasa,dulgherie acoperis,pergole,foisoare,etc.

Daca cautati o echipa de montatori de tigla ceramica profesionisti ati ajuns unde trebue.

Nu trebue decat sa sunati la numarul de telefon 076-808-4477 sau 076-801-1455,si un specialist in acoperisuri va prelua comanda dumnevoastra si va rezolva toate problemele dvs in materie de acoperisuri..

La noi nu exista nu se poate si nici nu exista merge si asa,facem numai calitate ca sa dormim linistiti.

Folia anticondens
Membrana anticondens de scoperis se foloseste la etansarea acoperisurilor care sunt asezate pe sipci si contrasipci, cum ar fi acoperisurile cu tigla ceramica, tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla cutata si trapezoidala.Datorita calitatilor ei desavarsite membrana anti-condens protejeaza foarte bine podurile mansardate precum si acoperisurile simple. Actiunea ei este dubla:
Protejeaza constructia si termoizolatia acoperisurilor impotriva infiltrarilor si a condensului care se formeaza sub sistemul de invelitoate si in acelasi timp permite vaporilor sa iasa din acoperis.
Este impermeabila si permisiva la vapori in acelasi timp
Datorita proprietatilor ei mareste etanseitatea si durabilitatea acoperisurilor
Datorita permisivitatatii bune la vaporiea poate fi folosita si pentru protectia acoperisurilor din interior, bariera de vapori in pod dupa termoizolatie
Membrana anticondens este de diferite grosimi si cu cat este mai groasa cu atat este mai buna. Grosimea ei incepe de la 90g/mp, pana la 450g/mp. Mai exista si alte folii de anticondens din fibra de sticla, cu structura gen sac de rafie care este mai slaba calitativ si mai ieftina.
Dupa ce s-a montat folia anticondens!

Nota: Clientul poate sa verifice meseriasul foarte usor,un meserias are toate raspunsurile la toate intrebarile de montaj si asta prompt si nu asteapta sa intrebe clientul ,aduce la cunostinta clientului toate problemele ce ar putea sa apara in cazul materialelor de slaba calitate si recomanda ce este mai bun pentru ca astfel si el poate sa faca calitate .

Aici o fotografie cu ferestre de mansarda Aici o fotografie cu tigla Aici o fotografie cu scandura Aici o fotografie cu scara din lemn