Tigla ceramica,tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla zincata, dulgherie,preturi tigla ceramica ,preturi tigla metalica, montatori tel.076-808-4477, 076-801-1455.

ianuarie 2014 | Acoperisuri de calitate: Servicii | Autor: Stefan

Example right-aligned image

Acoperisurl de calitate se face cu materiale de calitate Stefan Meserias in acoperisuri de calitate, Calitate inainte de toate. Executam pergole deosebite,foisoare.. Montam tabla zincata,de cupru,de zinc,pe laizane si in solzi!
Montarea sistemelor de invelitoare se face numai de meseriasi este un sfat pentru ce care nu vor probleme si care sunt educati sa rezolve problemele la timp si de calitate, iar pentru cei care sunt invatati sa o lase asa ca merge asa sa o lase incontinuarie tot asa si multe ligheane in pod.

Am prezentat multe informatii pe acest site, eu nu sunt un om dusmanos,fac acoperisuri din placere si pentru mine este ca un hoby ,pot sa obtin banii si facand altceva dar prefer acoperisul indiferent cat de multi bani pot obtine facand altceva eu stau pe acoperis mai in siguranta decat stau pe jos pe acoperis ma simt cel mai bine si nu fac asta neaparat pentru bani, o fac pentru ca imi place , asa cum unii le au cu masinile eu le am cu acoperisurile , masinile nu ma fascineaza .
Am adus modificari tehnice si foarte bune la mai multe siteme de invelitoare si asta au recunoscuto si marii specialisti de la fabricile de presigiu dar au spus ca nu pot schimba sistemul pentru simplul motiv ca ceilalti montatori nu pot realiza modificarile facute de mine si iar pune in dificultate.
Cu alte cuvinte numai cine stie cunoaste.

"Read more" »

Aici gasiti montatori de calitate supravegheati atent de mine ,tel.076-808-4477

-Sunt Stefan am 50 ani si sunt pregatit in acoperisuri si numai acoperisuri din anul 1979,am facut acoperisuri grele si foarte complicate in acest timp ,am facut acoperisuri din cupru cu ornamente pe coama casei dar si la jgheaburi si burlane, ornamente deosebite, am fost pregatit de mai multe echipe de meseriasi adusi din toata tara de comunisti pentru realizarea acoperisului din Palatul Prezidential Cotroceni, dar si multe alte institutii publice cum sunt Muzeul de Arta din Bucuresti,Biblioteca Nationala cea din Piata Revolutiei, si multe alte constructii ale Partidului Comunist Roman .

Am format mai multe echipe de meseriasi atent supravegheati de mine si am pus la dispozitia clientilor montatori de calitate in toate sistemle de invelitoare.Nu facem rabat la calitate in favoarea materialelor ieftine si de slaba calitate ...

Am format un sistem intreg pentru a nu purta pe drumuri clientii dar si nici nu a pirde timpul dupa materiale,totul se face prin telefon iar materialele ajung la clienti acasa cu factura si certificat de garantie la preturi de producator sau dealer....

Avand echipe cu mai multi muncitori avem capacitatea sa realizam foarte rapid un acoperis in unele situatii chiar si o zi ne este suficient sa realizam un acoperis mai simplu .
Cel mai mult timp se pierde la aprovizionare dar eu am rezolvat si problema aceasta, seriozitatea este foarte importanta pentru noi , dar si curatenia la locul de munca practic dupa noi nu trebue sa faceti curat.
Trebue doar sa telefonati la numarul de telefon 076-808-4477,si sa ne dati adresa si de restul ne ocupam noi..!

Nota: Cel mai bun acoperis este cel in care clientul nu se baga in procesul de montaj si lasa meseriasii sa faca treaba asa cum stiu ei cel mai bine,dumneavoastra trebue sa spuneti ce anume vreti si de restul ne ocupam noi,clientii care se implica in montajul sistemului de invelitoare nu au experienta necesara si forteaza meseriasii sa duca munca de lamurire ca nu este bine asa si tin treaba in loc,iar acolo unde clientul cere sa se monteze intr-un anumit fel ca asa crede el ca este bine o face pe raspundera lui, Orice modificare adusa unui sistem de invelitoare nu este verificata si prin urmare poate duce la probleme,si daca clientul asa a cerut este direct raspunzator....

Example right-aligned image Example right-aligned image
Example right-aligned image Example right-aligned image