Tigla ceramica,tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla zincata, dulgherie,preturi tigla ceramica ,preturi tigla metalica, montatori tel.076-808-4477, 076-801-1455.

ianuarie 2014 | Acoperisuri de calitate: Servicii | Autor: Stefan

Example right-aligned image

Acoperisuri de calitate se face cu materiale de calitate Stefan Meserias in acoperisuri de calitate, montaj cu materiale la pret de producator. Executam pergole deosebite,foisoare.. Montam tabla zincata,de cupru,de zinc,pe laizane si in solzi!
preturile la materiale sunt variate personal va recomand sa apelati la noi deoarece noi cumparam frecvent materiale si avem preturi promotionale la toate materialele.
-Oferim cele mai mici preturi de pe piata la mai multe tipuri de tigla metalica si personal recomand tigla metalica Aralex care este vopsita pe ambele parti, are o geometrie perfecta si este un produs nou revolutionar ce satisface cei mai pretentiosi clienti care vor sa monteze tigla metalica cu noi.
-Nu cred ca este cazul sa mai verificati pe piata din Romania un produs mai bun ca nu gasiti,practic este mai bun decat Lindab.

"Read more" »

Preturi tigla metalica,preturi accesorii,preturi jgheaburi si burlane,tel.076-808-4477

Preturi tigla metalica.

Preturile la tigla metalica sunt variate si difera de la o firma la alta,pentru cei ce citesc site-ul nostru o sa le dau ceva informatii ce nu le dau altii.
Pe piata din Romania se practica o smecherie tipic Romaneasca,si anume se da un pret mic la tigla metalica dar va conditioneaza sa cumparati tot sistemul adica va ridica preturile la celelalte accesorii inclusiv la sistemul pluvial.
Este o smecherie financiara sau mai bine zis o inginerie financiara asa cum se prctica in politica Romaneasca.
Dupa parerea mea firmele care pacalesc clientii nu ar mai trebui sa fie solicitate de clienti nici pentru vanzare dar nici pentru montaj si o sa va explic de ce.
Smechereaza cu materialele v-am explicato dar sa va spun si smechereaza cu montajul,la montaj se iau necalificati de pe piata si li se explica cum se monteaza si pe cai neica mare viteza la montat tigla metalica.
Este ca si cum eu vin la un client si spun v-am adus tigla si tot ce trebue pentru montajul tiglei si va explic cum se monteaza si gata.
Dar meseria nu se invata peste noapte trebue sa deprinzi meseria in ani de munca si lucru asistat de un meserias care nu te lasa sa gresesti Se poate verifica firma care pacaleste clientul foarte simplu;Incercati sa spuneti ca dvs vreti sa cumparati decat tabla sa vedeti daca este vreo smecherie la mijloc.Daca firma spune ca nu este nici o problema atunci este ok.
Acum o sa va dau preturile estimative practicate pe piata
-Pret tigla metalica -24.lei/mp
-Pret sort de jgheab -22.lei/buc./2ml,
-Pret fronton-28.lei/buc./2ml
-Pret coama 34.lei/buc/2ml,
-Pret dolie 38.lei/buc./2ml,
-Pret Cornier calcan sau inchidere la perete 26,lei/buc
-Suruburi cu garnitura vopsite la culoarea tiglei 30.lei/cutia.250.buc
-Parazapezi 32.lei.buc/2ml
-Pret jgheab 4,ml-72.lei/buc
-Pret jgheab 3.ml-65.lei/buc
-Racord jgheab burlan 35.lei/buc
-Capac jgheab 12.lei/buc
-Coltar de jgheab exterior 56.lei/buc
-Coltar de jgheab interior 56.lei/buc.
-Bratara de jgheab 14.lei/buc
-Pret prelungitor burlan 1.ml-34.lei/buc
-Pret cot burlan 30.lei/buc
-Pret cot burlan evacuare 30.lei/buc
-Pret bratara burlan 14,lei.buc
Aceste preturi nu sunt valabile la firmele mari care se respecta si care au facut publicitate cum sunt Lindab,Ruuki,Planja,si care au pretul dublu fata de cele afisate mai sus.

Clientii care cumpara materiale direct din fabrica au preturi mai mari decat prin noi cei care cumparam frecvent si avem preturi mai avantajoase!

Nota: Nu cumparati material fara a consulta un meserias si nu de la supermarchet deoarece veti cumpara materiale de proasta calitate si care nu se potrivesc la acoperisul dvs..