Tigla ceramica,tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla zincata, dulgherie,preturi tigla ceramica ,preturi tigla metalica, montatori tel.076-808-4477, 076-801-1455.

ianuarie 2014 | Acoperisuri de calitate: Servicii | Autor: Stefan

Example right-aligned image

Acoperisurl de calitate se face cu materiale de calitate Stefan, Meserias in acoperisuri de calitate,montajul tiglei ceramice de profesionisti Executam pergole deosebite,foisoare.. Montam tabla zincata,de cupru,de zinc,pe laizane si in solzi!
Multi monteaza tigla ceramica dar putini dau calitate,unii merg la cacialma cu clientii si monteaza indiferent cum numai sa ia bani, dar noi nu facem asta,calitatea este cat se poate de importanta pentru noi.

"Read more" »

Montajul tigle ceramice de calitate, tigla de orice firma nu conteaza montajul trebue sa fie de calitate si foarte sigur.tel.076-808-4477 , 076-801-1455, Stefan meserias

Montajul tiglei ceramice Creatonse poate face in multe feluri dar noi am perfectionat sistemul astfel incat sa nu existe probleme atat tehnice cat si de design
La acoperisurile in doua ape verificam tigla daca corspunde la lungime montand un rand de tigla provizoriu si verificam dace lungimea acoperisului corespunde cu lungimea tiglei, astfel incat marginile tiglei Creaton sa corepunda cu pazia de lemn
Daca sunt diferente le rezolvam...

In mare tigla ceramica creaton se monteaza in felul urmator:
- Se se face curatenie pe acoperis de rumegus si alte mizerii.
- Se face o verificare cu un rand de tigla Creaton pentru a se vedea cum se incadreaza tigla ceramica Creaton si sa stim cum va arata in final,neverificarea tiglei Creaton duce la un montaj neechilibrat, adica intr-o parte va fi iesita in afara prea mult si intr-o parte bine adica partea de tigla Creaton de unde se pleaca.
- Se monteaza pazia din lemn .
- Se monteaza jgheaburile.
- Se monteaza sorturile de jgheab,
- Se monteaza pieptanul de jgheab,daca tigla ceramica este ondulata (pieptanul nu trebue sa fie simplu el trebue sa contina aerisirea din plastic care aduce tigla la acelasi nivel cu celelalte,incepand cu randul doi tiglele Creaton au in partea de jos o alta tigla Creaton adica randul inferior iar primul rand de tigla nu are si din acesta cauza trebue sa aveti un pieptan mai gros cu aproximativ 2,5.cm)

- La montajul tiglei ceramice Creaton trebue sa avem grija ca randurile de tigla ceramica Creaton sa fie drepte si pentru aceasta montatorul trebue sa-si ia masurile necesare ce se impun astfel incat randurile de tigla Creaton sa fie drepte de jos in sus dar de la stanga la dreapta asa cum se monteaza tigla ceramica Creaton
- Primul rand de tigla Creaton trebue prins in cuie dar si tiglele Creaton de la margine dar si tiglele Creaton de la dolie
-Atentie montatori la primul rand de tigla Creaton cand se bate in cuie el se mai intinde si se poate sa asezati tiglele Creaton si ulterior sa mai modificati randul de tigla ceramica
- La dolie montajul este foarte delicat si nemontarea tiglei Creaton profesional duce la probleme deoarece acolo sa strange zapada si pot fi infiltratii daca nu se monteaza corect tigla ceramica Creaton
- Se monteaza tigla Creaton de aerisire calculata una la 10 mp si numai in partea de sus a acoperisului adica la penultimul rand de tigla ceramica
- Tigla de coama Creaton aici trebue meserie deoarece trebue respectate ulele fineturi ce nu pot fi scrise aici.
- Ordinea de montaj a tiglei de coama Creaton este in felul urmator.
- Se monteaza bridele pentru sipca coama cu reglaj sau fara,cele cu reglaj sunt mai mult pentru cei mai putin experimentati iar cele fara reglaj sunt montate de meseriasi care stiu exact cat sa le bata in pana de coama.
- Se monteaza sipca de coama de preferat sa fie putin mai groasa decat celelalte sipci asta ca sa nu flambeze sipca ca nu intra cuiul cum trebue si se poate crapa coama.
- Se monteaza banda aerisire coama care trebue lipita peste ultimile randuri de tigla Creaton (sunt doua, stanga dreapta)
- Se monteaza coamele si se prind cu bride de coama sunt bride speciale care ajuta coama sa nu plece de la locul ei la vant mai puternic.
- Se monteaza capacele de coama.

- Principii de baza la realizarea unui acoperis cu tigla ceramica Creaton.

- Montarea coamelor la tiglele ceramice Creaton.
- La invelitori cu tigla ceramica solzi Creaton se folosesc coame mici tip olane Creaton.
- La invelitori cu tigle ceamice profilate Creaton se folosesc coame ceramice mari Creaton
- Montarea coamelor Creaton se face pe sici montate dea lungul coamei cu bride de prindere sipca coama si bride de prindere coama.
- Monterea coamelor inclinate trebue montate de la poala ctre in sus,si pe sipci cu bride de sipca si bride de prindere coama.
- Rosturile ce apar la montarea coamelor trebue inchise cu material elastic de coama.

Ventilare acoperisurilor cu tigla ceramica Creaton

- La realizarea acoperisurilor de calitate se executa o sarpanta cu izolatie hidrofuga.
- Avantajul la acoperisurile hidroizolate este ca pe suprafata inferioara a tiglei ceramice Creaton se poate forma numai o cantitate mica de condens care se evapora in scurt timp si prezenta lui nu dauneaza structurii de dedesubt.
- La toate acoperisurile de calitate se foloseste o folie anticondens de calitate si calitatea foliei sau membranei de sub acoperis face diferenta dintre durata de viata lunga sau scurta a acoperisului Creaton.
- Scopul ventilatiei este vital pentru un acoperis de calitate Creaton, practic elimina vaporii de apa ce se formeaza sub acoperis Creaton si previne tensiunile ce apar sub acoperis, la diferentele de temperatura in general iarna cand diferentele de temperatura sunt mult mai mari.
- Sectiunea de ventilare se poate face in doua feluri;
- 1. Se pot monta un rand de aerisiri din tigla ceramica Creaton dar nu la o suprafata mai mare de 10 mp.
- 2. Se pot monta doua randuri de tigle de aerisire Creaton unul la partea de jos de la streasina la al treilea rand de jos in sus(de la stresina).
- La sarpantele mai lungi de 5.ml se va monta si al treilea rand de aerisiri de tigla ceramica

Parazapezile

- La temperaturi scazute sub zero grade pe suprafata tiglei ceramice Creaton se formeaza un strat de gheata de pana la 2 cm.
- La tigla ceramica Creaton se pot monta taietoare de zapada sau parazapezi
- Eu personal recomand montarea parazapezilor si nu a taietoarelor de zapada care nu fac decat sa zgaraie zapada si in final se intampla efectul devastator.
- Parazapezile opresc zapada si taietoarele de zapada zgaraie zapada.

Cerinte de calitate

Acoperisuul trebuie realizat astfel incat toate elementele puse in opera sa asigure toate cerintele de calitate impuse unei invelitori de calitate
Toate problemele ce apar la un acoperis sunt din cauza executiei gresite a:
- Sarpantei
- Astereelii
- Montajul pasiei incorect duce la probleme la invelitoarea cu tigla ceramica Creaton si nu numai
- Asezarea incorecta a sipcilor
- Asezarea incorecta a foliei anticondens
- Montarea incorecta a capriorilor duce la tensiuni ale randurilor de tigla ce duce la spargerea lor in unele zone.
- Daca sipcile nu sunt cu aceleasi dimensiuni iarasi se produc tensiuni intre randurile de tigla si poate duce la spargerea lor in special iarna
- Pproblemele apar si daca nu sa respectat distanta dintre sipci iar se formeaza tensiuni intre tigla si cele mai mari probleme apar iarna si dupa un timp

Asa se explica ca in primii ani de la montajul tiglei ceramice Creaton apar probleme cu unele tigle Creaton care se sparg,si sunt acoperisuri care in primul an nu sunt probleme dar problemele apar in urmatorii ani.

Nota: Montam tigla ceramica Creaton calitativ si profesional iar seriozitatea ne caracterizeaza ..